Idući tjedan, 9. i 10. lipnja 2020. godine održat će se audicija za djecu zainteresiranu za upis u glazbeni odjel Osnovne škole Mato Lovrak. Audicija je namijenjena za učenike sadašnjih 2. i 3. razreda osnovne škole. Instrumenti za koje se učenici mogu školovati su sljedeći: klavir, gitara, harmonika i flauta.

Za dolazak na audiciju, zbog trenutne epidemiološke situacije, potrebno je popuniti obrazac koji se nalazi na sljedećoj poveznici: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=FvJamzTGgEurAgyaPQKQkWwou1-C5SVMsmyac4GmLVBUQzZHNE5JRkU5TURRWkRLMzFKMDgxR01IRy4u  .

Ukoliko niste u mogućnosti ispuniti obrazac u elektroničkom obliku, on će se u papirnatom obliku nalaziti na stolu na ulazu u Osnovnu školu Mato Lovrak, gdje ga možete preuzeti od 1. do 4. lipnja u vremenu od 8:00 do 15:00 h te ispunjeni obrazac ostaviti u kutiji na stolu. U petak, 5. lipnja, na web stranici škole bit će objavljen raspored audicija. Prilikom dolaska na audiciju, roditelji će popuniti ostale obrasce potrebnim podacima.

Komentari
Prethodni članakMinistar Josip Aladrović: u pripremi mjera za skraćeni radni tjedan
Sljedeći članakZašto se diplome provjeravaju samo u obrazovnom sustavu?