Dana 16. rujna 2018. godine oko 15,15 sati, na južnoj kolničkoj traci auto ceste A-3, kod Oriovca, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške i po život opasne ozljede.

Provedenim očevidom policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod su utvrdili da je do prometne nesreće došlo iz razloga što se 62-godišnji vozač motocikla, državljanin Srbije, nije kretao sredinom obilježene prometne trake, već je motociklom, preko prometne trake za zaustavljanje vozila u nuždi, prešao na travnatu površinu s južne strane kolnika, gdje je došlo do udara prednjeg dijela motocikla kojim je upravljao u smjerokazni stupić, nakon čega je u daljnjem zanošenju i nekontroliranom kretanju po travnatoj površini došlo do proklizavanja i prevrtanja motocikla, te udara u drugi smjerokazni stupić.

U ovoj prometnoj nesreći teške i po život opasne ozljede zadobio je vozač motocikla, koji je nakon ukazane liječničke pomoći, zadržan na liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu.

Komentari
Prethodni članakObilježena 27. obljetnica teških borbi i stradavanja u Novom Varošu: Oprostiti možemo, zaboraviti nikako / foto
Sljedeći članakU kakvim uvjetima rade slavonski vatrogasci