Najpopularniji humoristični serijal svih vremena – „Večernja škola“ nakon 15 godina ponovno okuplja svoje junake i kreće na turneju širom Hrvatske nazvanu „Posljednja Večernja“! Turneja će započeti u Slavonskom Brodu, 17. veljače u sportskoj dvorani „Brod“ , a potom će nastaviti s gostovanjima u 15 gradova širom Hrvatske.

Željko Pervan alias profesor Maksimilijan Jure Kučina i njegovi učenici Blaž (Damir Folnegović), Antimon (Ahmed El Rahim), Denis (Mladen Horvat) i Aljoša (Zlatan Zuhrić-Zuhra) ponovno sjedaju u školske klupe, a Pervan je već najavio da je ova turneja oproštajna i da nema namjeru nastavljati s novim nastavcima legendarne „Večernje škole“.

Nakon početka turneje u Slavonskom Brodu,  već 18. veljače je na redu Čakovec, s izvedbom u dvorani Graditeljske škole, a „Posljednja Večernja“ 20. travnja stiže i u zagrebačku Cibonu, odnosno KC „Dražen Petrović“.

Ulaznice za prve tri izvedbe već su puštene u prodaju u sustavu Eventim.hr!

Inače, svoja je prva televizijska emitiranja legendarna „Večernja škola“ započela na zagrebačkoj OTV televiziji još 1995., a u originalnoj postavi bio je i pokojni glumac Đuro Utješanović. Serijal „Večernja škola“ s emitiranjem na OTV-u vrlo je brzo izrastao u pravi fenomen te je s OTV-a zbog ogromne popularnosti preseljen na HRT, a potom na Novu TV. Serijal je stekao brojne poklonike širom regije pa je puno puta repriziran, a na You Tube-u u kontinuitetu ima  masovne preglede.

Važno je znati da se duhovit čovjek ne može proizvesti , postati duhovit iz čega proizlazi da se isto tako ne može prestati biti duhovit. Tu činjenicu valja prihvatiti  jer mnogi ambiciozni pate, zlobe uokolo , trude se, kopiraju… Nasmijavati ljude, godinama, velika je čast jer dokazuje da niste samo prodisali, pojeli i popili hraneći se usput tuđim padovima“, komentirao je novu turneju „Večernje škole“ Željko Pervan.

A Pervan doista već više od tri desetljeća s punim pravom slovi za vodećeg i najkarizmatičnijeg hrvatskog komičara. Još od nastanka „Zločeste djece” i preko legendarne „Večernje škole“ u kojoj će publika od veljače imati mogućnost ponovno uživati, pa sve do „Pervanova dnevnika“ i novijih predstava „Na komadiću Europe“, „Ljubav i zloba“ i dr., Pervanovi projekti, stand-up showovi i predstave uvijek iznenade i privuku publiku u velikom broju.

Dok nas od prve izvedbe „Posljednja Večernja“ dijeli još oko mjesec dana, Pervan i njegovi „učenici“ intenzivno se pripremaju za novu turneju, a brojnim obožavateljima kultne „Večernje škole“ preostaje da čim prije osiguraju ulaznice za prve tri najavljene izvedbe.

Komentari
Prethodni članakTražiš posao?! Evo što se nudi na području županije..
Sljedeći članakJoš jedna uspješna godina iza Koordinacijskog tijela za prevenciju ovisnosti Grada Nova Gradiška i Vijeća za prevenciju kriminaliteta