Čelnik okučanskog HSS-a Mario Bokulić i SDP-a Borislav Ojdanić, slijedom županijskih organizacija, potpisali su Sporazum o međusobnoj suradnji na Lokalnim izborima 2017. u Općini Okučani za načelnika i Općinsko vijeće Okučani.

Kandidat za načelnika je HSS-ovac Mario Bokulić, a za zamjenika načelnika Borislav Ojdanić (SDP).

Bokulić je predstavio okvirni program Koalicije rekavši: „ Kandidati na listi moraju biti iz svih šest općinskih naselja, žene neće biti zapostavljene, u Okučanima žive stanovnici koji su rođeni u 130 različitih župa iz Vojvodine, Bosne i Hercegovine, različitih područja RH , domicilni Hrvati i domicilni Srbi. Svi mi zaslužujem život dostojan čovjeka u Okučanima, primjeren 2017. godini i 21. stoljeću. Okučani su hrvatski brend , nažalost taj status smo stekli u Domovinskom ratu, kojeg moramo znati iskoristiti i promovirati na zadovoljstvo svih stanovnika Općine.

„Ovu koaliciju je povezao zajednički interes općini koja je zapuštena, koju stanovnici napuštaju vratiti u život „ riječi su Bore Ojdanića.

Prisutnima su se obratili Davor Vlaović i Stribor Valenta koji su se složili kako Koalicija HSS-SDP u Okučanima čini pobjednički tim kao i u Brodsko-posavskoj županiji.

„Županija smo koja je na posljednjem mjestu po gospodarskim pokazateljima, najvećim iseljavanjem stanovnika , više umrlih nego rođenih, sve više je praznih kuća. Cijele obitelji nestaju. Zajedno takvo stanje možemo promijeniti“ rekao je kandidat za župana Vlaović.

Izvor: HSS Brodsko posavske županije

 

no images were found

 

Komentari
Prethodni članakKandidat HSS-a i HSLS-a za načelnika Starog Petrovog Sela bit će Željko Kočijašević
Sljedeći članakOrganiziran okrugli stol na temu borbe protiv nasilja nad ženama – “Probij zid šutnje”