Povodom Međunarodnog dana žena sinoć je održan “Okrugli stol” u Domu kulture, a organizacijom se mogu pohvaliti novogradiška Udruga “Volontera” i P.O.U. Matija Antun Relković. Bila je to prilika da nekoliko Novogradiščanki različite životne dobi, zvanja i zanimanja, interesa i životnih stavova podijele svoja iskustva s drugim ženama.

Pjevačka skupina “Slavča” i učenici novogradiške glazbene škole obogatili su sinoćnji program. Za “Okruglim stolom” predstavile su se Katarina Čavlina, Sonja Tkalčec, Simonida Tarbuk, Evica Kraljić, Zdenka Žulj, Ljiljana Lukačević, Dragica Grgurić, Štefica Sigurnjak i Vesna Oršulić jedna od organizatorica događaja. Ljiljana Šoh je darovala sve posjetitelje prigodnim darom iz kojeg su  mogli saznati mudre poruke o ljubavi, ali pročitati i zabavne crtice o muško ženskim odnosima.

Ravnateljica Učilišta Marija Karlovčan – Subić također je pozdravila sve drage gošće i mnogobrojne posjetitelje. Druženje je nastavljeno u holu Doma kulture. Okruženi raznim umjetničkim sadržajima i korisnim stvarčicama koje izrađuju vrijedne ruke Novogradiščanki domaćini ovog događaja opravdano su dobili iskrene pohvale posjetitelja.

 

Komentari
Prethodni članakDrage naše, nek nam je sretan ….
Sljedeći članakStara ljubav zaborava nema – Zmija u njedrima 2