Istina jest da je Bog stvorio muškarca prije žene. Ali nije li istina i da uvijek prije napravite skicu, prije što napravite finalno remek djelo? Sutra će konačno svanuti i naš Dan… Čestitke, dobre želje, poljupci, poneki cvijetak i to bi bilo to… Što forma, što stvarna želja i potreba. Ali, na nama je da formu pretvorimo u stvarnost. Stoga, drage naše, iskoristite dobro sutrašnji dan.

Pokrenite muške da krenu s riječi na djela..

Sitnica, makar simbolična, puno znači… Neka sutrašnji dan bude samo vaš, posvetite ga sebi, “okrenite leđa” ritualnim nedjeljama, “nakuhavanjima”, spremanju i svemu onome što nedjelja nosi.

Neka nedjelja pred nama bude samo vaša i provedite je na način kako najbolje znate i umijete!

Ako, pak, večeras negdje izlazite, dobro se provedite, zaboravite na sve brige i probleme i uživajte!

I naravno, ne zaboravite:

Htjeli muški to priznati ili ne, žene zaista pokreću ovaj svijet !

I zato je dobro što imamo barem ovaj jedan dan kada se veličaju sve ženske životne pobjede, postignuća, ali i male životne radosti.

Smijeh je, kažu jedan od najljepših darova koje možete dati i primiti – stoga, neka nam naš dan prođe u smijehu i radosti.

Redakcija Radija Nova Gradiška i potpisnica ovoga teksta želi vam da danas i sutre budete nasmijane i tako “zarazite” svu svoju okolinu da se smiješi.

Neka nam to bude naša zajednička misija!

Komentari
Prethodni članakNovi projekti prijavljeni za EU fondove – Komunalna poduzeća Nove Gradiške i Vodica prijavila projekte vrijedne više od 258 milijuna kuna
Sljedeći članakOkrugli stol “Žene ženama”