Jučer je po četvrti put Udruga hrvatskih umirovljenika Općine Nova Kapela održala Sportsko druženje članica Matice umirovljenika Brodsko posavske županije u kuglanju, pikadu i beli.

Druženje je otvoreno prigodnim govorima Ane Glivetić, predsjednice Matice umirovljenika Brodsko posavske županije, te načelink Općine Nova Kapela Ivan Šmit je pozdravio sve sudionike u događanju. 

U aktinostima su sudjelovale udruge iz Nove Gradiške, Nove Kapele, Slavonskoga Broda, te Vrpolja. Događanje je počelo druženjem uz doručak, a zatim su se rasporedili u grupe kako bi počelo natjecanje. U jednom prostoru igrali su belu, dok u drugome pikado, ali i naravno u često spominjanoj kuglani, na koju su jako ponosni, se kuglalo. 

Uslijedila je dodjela priznanja i pehara, a za kraj ručak, te uživanje u glazbi i druženju. 

-”U Općini Nova Kapela nam nisu prioritet samo mlade obitelji i djeca, što je u današnje vrijeme najpotrebnije, nego i velik trud ulažemo kako bi smo imali što aktivnije ljude starije životne dobi. Jedan od primjera je i ovo natjecanje. Ali također, oni imaju i razne radionice često, fitness, a i za par dana putuju u Krapinske toplice na tri dana. Najviše sam ponosan što većinu sredstava za aktivnosti oni osiguravaju javljajući se na niz natječaja.” – ističe Ivan Šmit načelnik Općine Nova Kapela

 

no images were found

 

Komentari
Prethodni članakNapustio nas je još jedan ponos i veliki borac Borislav Živković – naš Bora
Sljedeći članakKućno vrtlarstvo Uzgoj povrća u loncima/teglama