Večeras je u dvorani Elektrotehničke i Ekonomske škole u Novoj Gradiški održana završna  večer Malonogometne zimske lige „Sloga“ 2015./2016. Sudjelovalo je dvanaest ekipa, od toga četiri ekipe odigrale su revijalne utakmice.

 

Prva utkamica za 3. mjesto, pioniri, odigrana je između NK Sloga 2 Nova Gradiška i NK Slavija, Staro Petrovo Selo, a zvršila je pobjedom NK Sloga2:0. Nakon njih odigrana je i utakmica za 1. mjesto, također pioniri, između NK Sloga 1 i NK Mladost iz Cernika neriješenim rezultatom 2:2. U izvođenju penala pobjedu su odnijeli Cerničani 4:5.

Za najboljeg igrača proglašen jeGabrijel Trobić, Mladost Cernik, za najboljeg strijelca, Emanuel Matošević, Sloga 1, a za najboljeg vratara Davor Vincetić, Mladost Cernik.

Veterani  NK Sloge, Nova Gradiška i NK Mladost iz Cernika odigrali su prvu revijalnu utakmicu, a utakmica je završila pobjedom NK Sloga 2:1. Druga revijalna utakmica odigrana je između NK Dinamo iz Zagreba i NK Osijek iz Osijeka. Utakmica je završila neriješenim rezultatom 4:4.

Utakmica za 3. Mjesto, seniori, odigrana je između MNK Caffe bar Kocka i MNK Moby Dick, Batrina-Nova Kapela, rezultatom 1:2, dakle, pobjedom MNK Moby Dick.

Finalna utkamica za prvo mjesto, seniori, odigrana je između MNK Rubikon i MNK Carpe Diem. U regularnom dijelu utakmica je završena rezultatom 2:2, a nakon izvođenja penala pobjedu je odnio MNK Rubikon 6:5.

Za najboljeg igrača proglašen je Nikola Eler. Za najboljeg strijeca, također Nikola Eler, a za najboljeg vratara Marko Maričević.

Dvorana je bila popunjena do zadnjeg mjesta, a prema izjavi organizatora finalnoj večeri nazočilo je preko 600 gledatelja.

Tekst i fotogalerija: Željko Idžotić

 

no images were found

Komentari
Prethodni članakNoć prvaka – Antonio Blažeković / Foto
Sljedeći članakPrvo potpisivanje Ugovora o stipendiranju u privatnom sektoru poduzetništva Kontoar d.o.o.