Početkom 2016. godine, tvrtka Kontoar d.o.o. iz Nove Gradiške, odlučila je, kao primjer drugim privatnim poslodavcima, potpisati prvi Ugovor o stipendiranju, sa mladom i talentiranom Marijom Stipić.

Odluka je proizašla iz ugovora o obavljanju stručne prakse sa Veleučilištem u Požegi koji naša stipendistica i pohađa, ali i na temelju saznanja vlasnice tvrtke Kontoar d.o.o. Mirele Glavaš iz Nove Gradiške.

Par riječi vlasnice Mirele Glavaš:

Današnji uvjeti poslovanja zahtijevaju brzu prilagodbu novo-nastalim uvjetima na tržištu. Iz tog jenastala želja i potreba da se ponudi mogućnost i mladima koji uspješno završavaju svoje školovanje za nadopunjavanjem znanja ali priliku da na konkretnim, praktičnim primjerima iz realnog poslovnog sektora usavrše stečeno i postanu poželjni kandidati u sektoru ekonomije, financija i računovodstveno-knjigovodstvenih poslova.

Kako onda zadržati kadar i mlade školovane osobe u našem kraju kao i u našoj zemlji?Jedini odgovor je pristup mladim ljudima, koristeći njihova saznanja o modernim tehnologijamazajedno sa spojem iskustva – takav način rada može u budućnosti svakoj tvrtki donijeti osposobljen kadar sa kvalitetom kojem stremi svaki ozbiljan poduzetnik.

Nakon ugovora o stipendiranju slijedi i ugovor o osposobljavanju bez radnog odnosa, a zatim i pravog radnog odnosa.

Želim Mariji puno uspjeha kao i svim mojim djelatnicama u nastavku usavršavanja jer ćemo samo zajedničkim radom postići napredak te svladati izazove koji su pred nama. Sretno!

IMG_1809 (1)

Komentari
Prethodni članakOdržana završna večer Malonogometne zimske lige „Sloga“ 2015./2016./ fotogalerija
Sljedeći članakZapočela serija kampanja za promociju poduzetništva i obrta u šumarskom i drvnom sektoru / Foto