Sinoć je u velikoj športskoj dvorani elektrotehničke škole održana treća po redu velika plesna revija humanitarnog karaktera u organizaciji Plesnog studia Marine Mihelčić .

Sudjelovali su plesači i plesačice od najmlađih u dobi od 2.5 godina do onih iskusnih seniorki iz dvije županije, Požeško – slavonske i Brodsko – posavske,  koje su prisutne oduševile svojim plesnim umijećem. Mažoretkinje iz gradova Požege , Lipika i naše novogradiščanke pokazale su spretnost i ritmičnost , a publiku su oduševile i dvije članice Twirling kluba iz Požege i pokazale da istovremeno  uz spretnu vrtnju štapom možete i prekrasno plesati. Svoje  dvije interesantne koreografije pokazalia su i djeca dječijih vrtića „ Radost“ i „ Maslačak“ iz Nove Gradiške. Tako je publika mogla uživati i zaplesati sa učesnicima iz Požege, Pakraca, Lipika i Nove Gradiške što smo vidjeli na završnoj točki naše starije plesne skupine „ Stars“ uz  dinaičan ples “Hane Montane”. Hip – Hop skupina „SKY“ mlađa i starija iz Nove Gradiške, vješto su pokazali čvrste i ritmične plesne korake.  Sve te prekrasne koreografije osmislile su  Marina Mihelčić plesni pedagog , trenerice Nataša Ledić , Maje Lukić i Marijana Verčej – Živanović.

Večeras su se po prvi puta predstavile i članice Orijentalnog plesa pod vodstvom Ivane Žulj čiji je nastup oduševio prisutne.

Taekwondo klub „ Vukovi“ i ovaj su put zadivili publiku demonstracijama ove vrlo zahtjevne borilačke viještine i sinoć se moglo vidjeti i nekoliko obrambenih poteza sa štapom.

Nije se samo plesalo nego se pjevalo.Za potpuni glazbeni ugođaj pobrinuli su se Berny sa dvije slladbe  , a premijerno u našem gradu sa pjesmom „Udala se nikad nije“ sa „Zlatnih žica slavonije“ u izvedbi Berny feat.TAZ SOLDO uz pratnju plesne skupine „Fly“ M. Mihelčić  iz Požege.

Barbara i Mirta Dautović, dvije sestre prekrasnog glasa sudjelovale su sa dvije skladbe.

Loreta Jurišić učenica 5. Razreda O.Š. „ Ljudevit Gaj“ i Lorijana Garčević  učenica  4. Razreda Elektrotehničke i ekonomske škole,  naše mlade sugrađanke svojim su nastupom i glasovnim mogučnostima iznenadile publiku. Osim već renomiranih pjevaća naš mali grad ima i „ neke nove klinke“ kojima želimo puno uspijeha u daljnjem glazbenom svijetu.

Ovom prilikom organizator Plesni studio Marine Mihelčić, zahvaljuje se svim učesnicima i njihovim roditeljima koji su djecu dopratili , tetama iz vrtića i trenerima i svoj prekrasnoj publici za koju vjerujemo, iako je plesna revija humanitarnog karaktera, da je istinski uživala u ovoj glazbenoj priredbi.

Organizator i  obitelj  Martine kao i sama Martina, zahvaljuju se svima koji su sudjelovali i svima koji su potpomogli kupnjom karte ili prilogom.

Ovom prilikom je sakupljeno 6.177,00 Kn. za nastavak Martininog liječenja.

Zahvaljuljemo se Sponzorima: Elektrotehničkoj školi Nova Gradiška profesorima i djelatnicima dvorane, Vrtlariji „Mimoza“ , Knjigovodstvenom servisu „ Despina“ i njihovim djelatnicima, pekari „Capan“, Tiskarskoj radnji „Profigraf“ Cernik, gos. Babiću – Vatri  I gos. Keki, Radio Nova Gradiška i Građanskoj inicijativi “NG- Buntovnici”.

Autor: Moca/photo: novagra.hr

Komentari
Prethodni članakSuradnja dvije županije u turizmu
Sljedeći članakPotpisani ugovori o dodjeli bespovratnih sredstava s područja turizma