Članovi Udruge roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata Grada Nova Gradiška jučer su se okupili na još jednoj redovnoj godišnjoj skupštini na kojoj su progovorili o radu u proteklom razdoblju, predstavili plan rada i aktivnosti za sljedeće razdoblje, ali prije svega se okupili i nastavili tradiciju druženja i prisjećanja.

Na skupštini je nazočilo 16 punopravnih članova, gosti iz Grada i susjednih nam Požege i Slavonskog Broda. Nakon usvajanja radnih tijela i dnevnog reda, predsjednik Udruge Ante Vukšić podnio je izvješće o dosadašnjem radu. Iako su članovi udruge u starijoj životnoj dobi, plan i program rada za proteklu godinu odradili su iznad svih očekivanja.

Predsjednik udruge Ante Vukšić podsjetio je na sve aktivnosti koje su realizirali u proteklom razdoblju:

-“Sve ono što smo planirali prošle godine, gotovo da smo u 100 postotnom uspjehu i izvršili. Od Širinaca 3. siječnja pa do obilježavanja u Mašićkoj Šagovini 19. prosinca. Ponosni smo i što smo mi kao roditelji prošle godine izorganizirali odlazak hrvatskih branitelja s područja Nove Gradiške u Vukovar. ” – rekao je Vukšić

Ispred Grada Nova Gradiška riječi podrške uputio je koordinator za branitelje Grada Nova Gradiška Vlatko Greiner.

Nakon završene skupštine svi prisutni i ovoga puta su se prisjetili poginulih u Domovinskom ratu i položili vijence kod središnjeg spomen obilježja na Trgu dr. Franje Tuđmana.

Komentari
Prethodni članakNogometaši “Sloge” u finalu kupa Brodsko posavske županije
Sljedeći članakPostignut cilj projekta “Job club – centar jednakih mogućnosti”