Turistička zajednica Grada Nova Gradiška održala je svoju redovu izbornu skupštinu za novo mandatno razdoblje od 2020 do 2024.

Nakon što je zamjenik gradonačelnika Borislav Vidošić otvorio izbornu skupštinu i zajedno s prisutnima utvrdio Dnevni red, uslijedio je izbor radnih tijela skupštine.

Tako su zapisničar i ovjerovitelji zapisnika Ivana Matošević, Antonija Došlić i Krešimir Knežević, dok su predsjednik verifikacijskog povjerenstva Bruno Horvat, te Marko Mokrović i Viktorio Brdar još dva člana istog.

Potvrđeni su na Skupštini i mandati članova Turističke zajednice u istoj, te izabrani članovi turističkog vijeća i Nadzornog odbora.

Donesena je i odluka o izboru članova Turističke zajednice koji ulaze u Turističko vijeće: Vinko Grgić, Antonija Došlić, Marko Mokrović, Bruno Horvat, Mato Blažević, Milan Rosić, Josip Tokić, Krešimir Knežević, Viktorio Brdar. Osim za Skupštinu novogradiške Turističke zajednice izabrani su i predstavnici Turističke zajednice Nova Gradiška u Skupštinu Turističke zajednice Brodsko posavske županije. U županiji će nas predstavljati Bruno Horvat.

– ” Hvala na ukazanom povjerenju. Šestu godinu sam u Vijeću ispred svoje tvrtke, suradnja je plodonosna. Nastojali smo sudjelovati na svim manifestacijama koje obogaćuju društveni i kulturni razvoj grada Nove Gradiške. Važno je da Skupština svojim pitanjima i prijedlozima pomogne radu Turističke zajednice, da ostvare svoje ciljeve i viziju, ” – naglasio je Horvat.

Po završetku Skupštine, zamjenik gradonačelnika Borislav Vidošić iskoristio je priliku uputiti čestitke, zahvale i pohvale svim “starim”, ali i novim članovima skupštine, te djelatnicama TZ Nova Gradiška na doprinosu, zalaganju i trudu koji ulažu kako bi zajednica kvalitetno radila i podizala sliku grada na turističkoj karti Hrvatske.

Direktorica Turističke zajednice Grada Nova Gradiška kazala je kako vjeruje da će novoizabrana, ali i ona već iskusna i uigrana upravljačka tijela i u naredne četiri godine raditi jednako kvalitetno kao i prethodnih godina, te iskazala zadovoljstvo godinom koja je iza zajednice ispunjenom brojnim manifestacijama unatoč novonastaloj situaciji, od onih tradicionalnih, do onih novouvedenih, ali i najavila jednako aktivnu, ako ne i aktivniju i zanimljiviju nadolazeću godinu što se tiče turističke ponude u gradu. Naglasila je kako ih epidemija koronavirusa neće zaustaviti u planiranju nadolazećih aktivnosti. 

-” U siječnju je promijenjen zakon o Turističkim zajednicama i promicanju turizma, u skladu s tim smo morali poslati statut na suglasnost. Nama je osnivač Ministarstvo turizma koje nam potvrđuje i daje suglasnost na sve važne dokumente. Sazvali smo izbornu skupštinu, odabrali smo predstavnike za buduće razdoblje od četiri godine, članove turističkog vijeća. Moram se zahvaliti svim članovima jer su ipak volonteri a desna su ruka Turističkoj zajednici u planiranju, predlaganju, isto tako u donošenju važnih odluka po pitanju razvoja turizma na području grada Nove Gradiške, “- zaključila je direktorica Dinka Matijević.

Komentari
Prethodni članakCernik: Korona otkazala „Dane portugisca” i manifestaciju „Sačuvajmo stare sorte”
Sljedeći članak7 hrvatskih županija više nisu na austrijskom popisu upozorenja na covid