Jučer je održana 9. svečana, a ujedno i izvještajna redovna sjednica Udruženja obrtnika Nova Gradiška. Predsjednik Udruženja, Tomislav Šimić, kroz Dnevni red je, zajedno s članovima Skupštine komentirao i obrazložio aktivnosti koje su imali u 2017. godini.

Dnevni red se sastojao od deset točaka koju su svi članovi Udruženja jednoglasno prihvatili: verifikacija zapisnika sa 8.sjednicem izvješće o radu i aktivnostima, razrješenje i imenovanje članova, razrješenje i imenovanje članova Upravnog odbora, opoziv i izbor predstavnika Udruženja obrtnika Nova Gradiška, opoziv i izbor predstavnika Udruženja obrtnika Nova Gradiška u Skupštinu Obrtničke komore Brodsko posavske županije, prijedlog izmjena i dopuna financijskog plana, prijedlog financijskog plana za 2018. godinu, dodjela priznanja, razno. 

Dugogodišnji obrtnik u mirovini, te aktivan član Udruženja obrtnika Antun Lalić dobio je povelju za životno djelo. Kako ističe Šimić, on je zaslužio i puno više od toga. 

Osim formalnog dijela, na sjednici su sudionici imali prilike razmjeniti iskustva, ideje ,te se družiti u ugodnome društvu.

no images were found

 

 

Komentari
Prethodni članakDržava od 2018. daje 55.000 kuna za samozapošljavanje
Sljedeći članakOtvorena samostalna izložba Katarine Čanić / foto