U nedjelju 12. siječnja 2014. godine članovi Teniskog kluba „Nova Gradiška – Slavonski biser“ održali su Zimski teniski turnir parova za sve članove kluba u teniskom balonu u Požegi.

Nastupilo je ukupno 20 igrača, članova kluba, koji su odigrali brojne uzbudljive i zanimljive mečeve. Turnir je bio posebno zanimljiv jer je igran po neuobičajenom sustavu igranja. Igrači su podijeljeni u dvije jakosne skupine te su jedan par činili po jedan igrač iz prve jakosne skupine i jedan igrač iz druge jakosne skupine. Odigrano je ukupno 5 kola, a za svako kolo je bilo novo izvlačenje parova tako da turnir dobije na zanimljivosti i neizvjesnosti. Također, igralo se i po „no add“ sustavu igranja koji je još uvijek u fazi testiranja na teniskim turnirima i natjecanjima.
Na kraju su svi bili vrlo zadovoljni jer je cilj ostvaren, a to je da je dan proveden u ugodnom druženju uz tenis i natjecanje. Ovim putem iz TK “Nova Gradiška-Slavonski Biser” zahvaljuju i sponzorima koji su nesebično pomogli, a to su „Slavonski biser“ i Pekarnica „Anton“.

 

Komentari
Prethodni članakSjećate li se ovog pizduna?
Sljedeći članakZimska malonogometna liga prilazi kraju – sljedeći vikend završnica