Nakon napete subote u kojoj su senioru STK STRMCA ostarili važnu pobjedu protiv Podravke iz Koprivnice, najmlađe snage su morale za stolove u nedjelju. U Slavonskom Brodu se 2 regionalni turnir za kategorije klinci i najmlađi kadeti. Prvi se održao turnir u kategoriji klinci i nastupala su dva predstavnika STK STRMAC, Bruno Gubić i Petar Grgić.

Bruno Gubić je ovojio zlatnu medalju, a Petar Grgić brončanu. Dečkima je ovo prvi turnir na kojem su nastupali, no uspjeli su pobijediti tremu i ostvariti uspjeh. Nakon toga su na teren izašli najmlađi kadeti. Za Stk Stmac su nastupili Marko Krilj, Luka Galik, Niko Matić i Antonio Lazić. Stolnotenisači Strmca su i ovoj kategoriji ponovili uspjeh prvo mjesto i treće mjesto. Marko Krilj je nakon nesretnog poraza u grupi išao u borbu u utješni ždrijeb i tamo zabilježio uvjerljive pobjede i bio prvoplasiran u utješnom ždrijebu. Luka Galik je nakon velike borbe prošao grupu, no u četvrtfinalu je igrao protiv drugoplasiranog na rang listi i nije uspio. Antonio Lazić je bio siguran u četrfinalu i sa pobjedom prošao dalje. Poufinale je donijelo međusobni meč naših dječaka u kojem pobjeđuje Niko Matić sa 3:1. I onda finale, protivnik Niki je bio Karlo Filković iz STK Brod iz Slavonskog Broda, dječak koji već dvije godine dominira regijom Slavonija Zapad, i nakon dramatične borbe sa sa svim setovima koji su bili napet Niko uspijeva pobijediti sa 3:1. Sve čestitke našim dečkima i drago nam je da su krenuli seniorskim stopama.

Idući tjedan klupske obveze miruju, no u Novoj Gradišci će se u organizaciji STK STRMAC odigrati prvensto Hrvatske za osobe oštećenog sluha, turnir će biti u Novoj Gradišci u društvenom domu u subotu 23.11.2019.

 

 

Komentari
Prethodni članakEvo kako u Hrvatskoj možete najbrže do posla
Sljedeći članakPočelo je obilježavanje Mjeseca borbe protiv ovisnosti u Republici Hrvatskoj, a i u našem gradu