Neki će ju dočekati kod kuće, neki u toplim krajevima, a neki na tulumu u gradu. Ako spadate među one koji tu odluku donose u zadnji čas ili vam se jednostavno ne da ništa planirati naš je prijedlog da Novu godinu dočekate na središnjem novogradiškom trgu u Novoj Gradiški.

Gradski trg u Novoj Gradiški i ovog će Silvestrova biti domaćin dočeku nove godine. Za svirku je zadužen Vagabundo band a posjetitelje očekuje kuhano vino, slavonske delicije, a pripremljen je i prigodni vatromet.

– “Doček Nove godine je tradicionalno na središnjem gradskom trgu, ove godine će raditi i Čarobna šuma pa će biti otvorena i eno-gastro ponuda. Program će započeti od 21 h, sve su generacije dobrodošle. Ostavljamo sve loše u staroj godini, s veseljem i radošću dočekujemo Novu 2020. Svi koji si nisu organizirali ili zbog financija uplatili pozvani su u naš Grad, ništa im neće nedostajati na novogradiškom trgu.” – poziv je uputila direktorica Turističke zajednice Dinka Matijević i najavila kako će klizalište raditi do 15. siječnja kako bi za mališane ugođaj blagdana ostao što duže.

 

Komentari
Prethodni članakVeseli mališani dočekali Novu godinu/foto
Sljedeći članakRešetari: Održano Drugo šokačko jahanje „Kad bećari šorom zapivaju”