Dana 22.02.2015. u Slavonskom Brodu odigrano je zaostalo 4. kolo 1.Hrvatske rukometne lige – Istok za dječake “B” godište 2002. i mlađe. RK Nova Gradiška igrala je sa ekipama Đakova 1 i Đakova 2.

Konačni rezultat ne pokazuje, ali prva utakmica je bila vrlo uzbudljiva i rezultat se kretao stalno oko jednog gola razlike.
Na poluvremenu rezultat je bio 8:10 za Đakovo i u nastavku su došli do rezultata 10:11 kad su propustili izjednačiti udarcem sa 7 metara.
U nastavku utakmice Daniel Džebić ( najučinkovitiji igrač) dobiva treće isključenje i potom i Luka Penić, to je značilo i direktnu diskvalifikaciju ova dva igrača.
U nedostatku rotacije igrači Đakova koriste ovaj nedostatak novogradiške ekipe i konačni rezultat je 18:26 za Đakovo1.
Rezultat prve utakmice: Nova Gradiška – Đakovo1 18:26.

Druga utakmica bila je prava suprotnost u odnosu na prvu.
Imali su samo jedno izjednačenje pri rezultatu 2:2 u 5. minuti, ostatak utakmice bio je prilika za uigravanje. Kod rezultata 15:8 za RK Nova Gradiška pružili su priliku mlađim igračima, a konačni rezultat bio je 19:13 za RK Nova Gradiška.

Za Novu Gradišku igrali su: Damjan Rakić ( golman ), Viktor Matošević, Matija Lasović, Roko Kekez, Marko Cindrić, Daniel Džebić, Luka Penić, Jan Sokić, Niko Lovrić, Lovro Krizmanić i Arijan Galetić.

RK Nova Gradiška nalazi se na 7. mjestu ljestvice sa 6 osvojenih bodova u pet kola.
Treba napomenuti da je ovo prva sezona igranja lige za ove dječake u konkurenciji 12 klubova u Regiji Istok.

Cilj ove ekipe i trenera Gorana Matijevića je dostići u ljetnom dijelu 4. mjesto koje vodi izravno u završnicu prvenstva Hrvatske za dječake “B”.

Komentari
Prethodni članakPet škola iz BPŽ uključeno u projekt e-Škole
Sljedeći članakOpćinski sud u Novoj Gradiški odbacio zahtjev obitelji pokojne Nore Šitum za naknadnim vještačenjem financijskog izvješća Udruge Hrabro dijete