Na presici Nacionalnog stožera civilne zaštite ministar unutarnjih poslova objavio je kada se ponovno otvaraju teretane, fitness i sportski centri.

“Dozvoljavaju se okupljanja do 40 ljudi. Teretane, fitness i sportski centri se otvaraju 13. svibnja.”, napomenuo je Božinović.

U Novoj Gradiški tako s radom počinje Rekreacijski Centar “IV” koji je smješten u Ulici Karla Dieneša 14. Vrata Rekreacijskog Centara “Iv” otvorena su tijekom cijelog tjedna, od 09.00 h do 21.30 h , te vikendom od 17.00 h do 21.00 h . Sve korisnice teretane mogu same odlučiti u kojem vremenu žele trenirati i koliko puta tjedno što im omogućava upravo spomenuto radno vrijeme. Brojnim ženama nakon koronavirusa i karantene dobrodošla bi rekreacija, a ako želite iskustvo teretane koje je i za muškarce, ali i žene, svoja vrata otvara i teretana A1 u ulici Jerka Ljubibratića 2. Radno vrijeme teretane je od ponedjeljka do petka od 08.00 h do 21.30 h , te vikendom od 17.00 h do 21.00 h .

Među ostalim, podijelili su i dobre vijesti

– Sve uplaćene članarine naših članova i dalje vrijede, a poklanjamo vam i pet dana BESPLATNO. Sve članarine se aktiviraju od SRIJEDE – stoji na Facebook stranicama Rekreacijskog Centara i teretane

U ugodnom ambijentu i uz ljubazno osoblje je svakako najbolje brinuti o zdravlju, a istovremeno se dobro družiti i provesti najkvalitetnije vrijeme u tjednu koje zaslužuje svaki pojedinac.

Foto: A1/Facebook 

Komentari
Prethodni članakTeške krađe u Okučanima, Cerniku, Novoj Kapeli; tuča u Kovačevcu
Sljedeći članakObavijest potrošačima na području naselja Adžamovci i Brđani