Ako volite plaćati digitalno i usto imate mobilni novčanik Aircash, onda je ovo odlična vijest za vas!

Prateći trendove i navike potrošača i kupaca, kao i svojih vrlo brojnih korisnika, Hrvatska pošta neprestano uvodi nove proizvode i usluge u poslovanje kako bi zadržala postojeće korisnike, ali i privukla nove. U svemu tome digitalizacija danas ima presudnu ulogu, a Hrvatska pošta prometnula se u predvodnika u digitalizaciji poslovanja u našoj zemlji.

Da bi svojim korisnicima još više olakšala svakodnevno obavljanje različitih usluga u poštanskim uredima i da bi kupovanje brojnih proizvoda iz bogatoga maloprodajnog asortimana bilo još praktičnije, odnedavno je korisnicima ponuđena mogućnost plaćanja roba i usluga sve popularnijom mobilnom aplikacijom Aircash.

Plaćajte digitalno, karticama ili gotovinom

U naših ukupno 1016 poštanskih ureda usluge i proizvode možete plaćati onako kako vam najviše odgovara:

  • digitalno – mobilnim aplikacijama KEKS Pay i Aircash
  • različitim kreditnim i debitnim karticama ili
  • gotovinski.

Plaćanje Aircashom i KEKS Payom u poštanskim uredima vrlo je jednostavno. Svaki naš poštanski ured ima na šalterima istaknut QR kod koji korisnik aplikacije prilikom plaćanja treba očitati mobitelom.

Digitalnim načinom u poštanskim uredima možete platiti:

  • maloprodajni asortiman (osim HAC ENC bonova, biljega, e-bonova od mobilnih operatera te lutrijskih igara i srećaka)
  • poštanske usluge
  • uslugu brze dostave Paket24
  • filatelističke proizvode.

”Svaki naš poštanski ured ima na šalterima istaknut QR kod koji korisnik aplikacije prilikom plaćanja treba očitati mobitelom. Digitalnim načinom u poštanskim uredima možete platiti maloprodajni asortiman (osim HAC ENC bonova, biljega, e-bonova od mobilnih operatera te lutrijskih igara i srećki), poštanske usluge, uslugu brze dostave Paket24 i filatelističke proizvode”, poručuju iz HP-a.

Aircash je najbrže rastući hrvatski fintech s više od 200.000 aktivnih korisnika samo u Hrvatskoj, koji korisnicima nudi mogućnost uplate i isplate gotovine putem aplikacije. U statusu su licencirane institucije za elektronički novac.

Izvor/Foto: posta.hr

Komentari
Prethodni članakU Brodsko posavskoj županiji 259 novih slučaja zaraze
Sljedeći članakU prosincu najviše poskupjela hrana i prijevoz