Nakon što je preživio jutrošnju prometnu nesreću na papučkoj gorskoj cesti, vozač kipera na današnji dan opravdano može slaviti drugi rođendan. Naime, prevrtanje vozila kojim je upravljao, moglo je završiti kobno.

– Danas, nešto prije deset sati, na poziv Hitne medicinske pomoći Požega, uključujemo se u akciju spašavanja. Prema dojavi, radi se o slijetanju teretnog vozila u provaliju kod mjesta Zvečevo. – kazali su u Stanici Požega Hrvatske gorske službe spašavanja.

Na intervenciju su se uputila petorica spašavatelja iz Požege te četvorica iz Ispostave Pakrac. No, dolaskom na mjesto događaja, uvidjeli su kako se nije radilo o slijetanju vozila u provaliju, nego o izlijetanju s makadamske ceste, tako da je tim požeške hitne medicinske pomoći, uspio samostalno zbrinuti ozlijeđenog muškarca.

U tijeku je očevid koji će pokazati je li svemu kumovala neprilagođena brzina stanju na cesti ili je, pak, to stanje bilo preloše za prometovanje ovakve vrste vozila. U požeškoj bolnici utvrdit će i stupanj ozljeda unesrećenog vozača.

Točna lokacija nesreće (prema informaciji 034 portala) je sedam kilometara od glavne ceste u šumi na predjelu Duboka rijeka, odnosno, na cesti između Kamenske i Novog Zvečeva, na šumskom putu iza lovačke kuće Leštat.

Izvor/Foto: SBplus 

Komentari
Prethodni članakBuran vikend iza nas: razbojništvo, vozio s 3,73 alkohola u krvi, krivotvorili novčanice..
Sljedeći članakKošarkaški klub Strmac ovaj vikend zabilježio dvije pobjede