Elektrotehnička i ekonomska škola Nova Gradiška jeobilježila svoj 57. rođendan. Dan škole obilježili su u Domu kulture uz glazbeni program u kojemu su sudjelovali učenici škole, te učenici OŠ „Mato Lovrak“ i Gimnazije Nova Gradiška.

Program je tradicionalno počeo govorom ravnateljice, Sanje Müller Zoričić, koja je pozdravila sve prisutne i osvrnula se na prethodnu godinu i sve uspjehe koje je škola postigla, i naravno, zaželjela svima prisutnima dobru zabavu.

-“Ponosna sam na svoje učenike, domaćini su rock band uz koje će se pridružiti gosti iz škola Mato Lovrak i Gimnazije Nova Gradiška. Sve će biti rečeno kroz sliku i zvuk jer su kreativni uporni i marljivi. Kad imaju cilj, teže njemu i trude se. Ideja za koncert i obilježavanje Dana škole došla je baš od naših učenika. Ovdje su i naši bivši učenici ali i budući. Hvala svim profesorima koji sudjeluju, hvala i djelatnicima POU MAR-a. Osim u glazbi, odlični su u sportu, zato hvala profesorima koji dopuštaju i udovoljavaju njihovim željama koje se s godinama pretvore u ovakve dobre stvari. Kolektiv je mlad, vesele nas uspjesi naših učenika,” – rekla je ravnateljica Sanja Miller Zoričić.

Ove godine, članovi rock benda škole su Robert Lukić, Kristijan Knežević, Karlo Wirth, Fran Wirth i Hrvoje Galetić, kojima su pridružili bivši učenici škole, Filip Wirth i Matej Balašković, te učenik koji planira pohađati našu školu, Leon Knežević. Voditelj rock benda je prof. Tibor Čolović, koji je pomogao izabrati pjesme u kojima će naši učenici najviše pokazati svoj talent, a na kraju im se i pridružio u izvedbi.

Učenici OŠ „Mato Lovrak“ izveli su pjesme Parnog valjka i zabavili publiku, dok su se učenici Gimnazije Nova Gradiška predstavili pjesmama A ti još plačešWiskey in the jar i Electric Funeral.

 

Komentari
Prethodni članakNajava: Večeras u Domu kulture otvorenje izložbe akademskog slikara Hrvoja Marka Peruzovića
Sljedeći članakVelika pobjeda HMNK Nova Gradiška u derbiju kola: korak bliže naslovu prvaka