U povodu Dana općine i blagdana svete Klare Općina Nova Kapela i ove godine organizira niz događanja. U subotu, 10. kolovoza od 21,00 sat na ljetnoj pozornici u Novoj Kapeli očekuje vas koncert Gradske glazbe Nova Gradiška i benda Dominik & Co iz Slavonskog Broda.

U nedjelju, 11. kolovoza pripremili su niz sadržaja tijekom cijelog dana.

U 11,00 sati u centru Nove Kapele počinje paintball turnir, u 15,30 kreće turnir u mini rukometu, u 16,30 brojne vatrogasne ekipe s područja općine izvest će vježbe vatrogasne mladeži.

Tu su i utrke konjskih zaprega od 17,00 sati.

I ove godine u 18,00 sati kreće cestovna utrka Stara Kapela – Dragovci – Batrina – Nova Kapela.

Prava fešta očekuje vas u nedjelju navečer.

Od 20,30 kreće pučko veselje i zabavna večer. Povodom šezdesete obljetnice društva nastupit će KUD „Šokadija” Batrina, slijedi veliki vatromet i koncert legendarnog Miroslava Škore.

Brojne udruge s područja novokapelačke općine dijelit će besplatni čobanac i fiš paprikaš i vjerujemo da će svatko naći nešto za sebe.

U ponedjeljak, 12. kolovoza tijekom prijepodneva održat će se tradicionalni robni i stočni sajam, od 10,00 sati u povodu Dana općine i blagdana svete Klare bit će služena sveta misa, položeni vijenci za poginule hrvatske branitelje, slijedi potom i svečana sjednica Općinskog vijeća.

– Ovog vikenda, svi putevi vode u Novu Kapelu, pridružite se brojnim događanjima, uživajte u bogatom programu uz Dan općine i blagdan svete Klare – pozivaju vas organizatori.

Komentari
Prethodni članakŠajeta napravio “Party za ekipu” na Ljetnoj pozornici / Foto
Sljedeći članakNestao 32-godišnji Mario Tomas iz Slavonskog Broda