Domaće, tradicionalno, neodoljivo i slasno – riječi su kojima bismo najbolje mogli opisati jelovnik Motela TURIST.

Tražilica na pametnom telefonu ili putokaz za Motel TURIST jednostavno vam nije potreban ako ste iz zapadnog dijela Brodsko-posavske županije. Tradicija je toliko duga, da sve generacije znaju gdje se nalazi restoran i prenoćište, koji ste barem jednom u životu posjetili. 

Motel TURIST – Restoran i prenoćište nalazi se na autocesti A3 Beograd-Zagreb, te na polovici puta od grada Slavonskog Broda i Nove Gradiške, točnije u Starom Petrovom Selu. Izgrađen je davne 1952. godine, a tijekom 2015. godine potpuno je renoviran i opremljen prema najnovijim i najmodernijim standardima.

Osim ugodnog ambijenta; prirodnog izvora pitke vode i zelene oaze koja ga okružuje, Motel TURIST može se pohvaliti bogatom gastro ponudom koja će zadovoljiti svako nepce. 

U ponudi ističu jela domaće slavonske kuhinje, te razne riblje specijalitete.

Osim novog kuhara, nova je i ponuda u Motelu TURIST. Naime, svoj jelovnik obogatili su fiš paprikašem od soma, smuđa i šarana. Riba će vam ondje na tanjur stići svježa, direktno iz ulova, a ono što jela čini posebnim, svaka namirnica je od domaćih proizvođača. Kako ističu, dobit ćete fuziju tradicionalnog i internacionalnog.

Dobro poznata činjenica je ta da je priprema fiša Slavoncima poput rituala, a doživljaj se sastoji i od uživanja u pogledu na vatricu iznad koje se krčka i miriše pravo remek-jelo koje možete od sada okusiti u Motelu TURIST. 

U Motel TURIST vraćaju se gosti; svi oni koji su redovito u ranoposlijepodnevnim satima dolazili na marendu, ali i oni koji su odlučili večerati dobru ribu ili počastiti rodbinu, prijatelje ili poslovne partnere, a poznata je odrednica i za brojne turiste koji se vrlo često odlučuju prenoćiti, jer i to je jedna od mogućnosti u Motelu. 

Naime, kapacitet prenoćišta je sveukupno 16 soba i 25 ležaja, a sve sobe opremljene su vrhunskim sustavom grijanje/hlađenje, kupatilom, kablovskom televizijom, telefonom i internetom. Radno vrijeme prenoćišta je 0-24h, a restorana od 07-23h. 

Ako se uskoro nađete u Starom Petrovom Selu i želite kušati kakav riblji specijalitet ili tradicionalni slavonski koji je sve samo ne klasičan, onda je Motel TURIST prava adresa za vas.

 

 

 

 

 

 

 

Komentari
Prethodni članakNovogradiški oftalmolozi poručili: Ne dopustite da glaukom zatamni vaš vid
Sljedeći članak25 novih pozitivnih osoba u Brodsko posavskoj županiji, jedna osoba preminula od COVID 19