U Općini Nova Kapela postavljen je fitness,a ideja vježbališta na otvorenom trenutačno je među popularnijim fitness rješenjima. Osim što su po zdravlje sportaša i rekreativca daleko zdravija, idealna su mjesta besplatne zabave i druženja kako mladih tako i starijih. Ovom se disciplinom može stvarno svatko baviti, bez obzira na spol, dob ili tjelesnu pripremljenost.

S obzirom da je fitness park  vezan uz postojeće nogometno i malonogometno igralište te uz dječje igralište,  na taj način se omogućuje  kvalitetan sadržaj za sve rekreativce,  sportaše kao i za naše sportske klubove kako bi imali više mogućnosti u planiranju i programiranju treninga,  a tako i za  djecu i mlade te njihove roditelje.

Poticanjem i podržavanjem sportskih aktivnosti, Općina Nova Kapela ovim projektom nastoji poboljšati razinu kvalitete života svih mještana.

Izvor: OVDJE

no images were found

 

 

Komentari
Prethodni članakPotpore manifestacijama u 2016.
Sljedeći članakManifestacija “Nismo mladi al’ smo lipi”, najljepša snaša Sanela Bunikić iz Siča, baja Ivan Sebauer iz Čepina, najljepši par Marija i Neven Šimanović iz Donje Zenčine