Drugi dan nove manifestacije u gradu Nova Gradiška, Proljetnog sajma, osim brojnih izlagača – proizvođača cvijeća, ukrasnog bilja, sadnica, vlasnika OPG-a i obrta obilježio je i tradicionalni sajam novih i rabljenih automobila, širokoj publici  poznat pod nazivom, NG AUTO SHOW.

Već dvadesetu godinu za redom, kako nam je otkrio organizator ove manifestacije Slavko Sremac, sajam automobila privukao je zavidan broj kako izlagača, tako i posjetitelja. 

Na središnjem gradskom trgu tako su se ljubiteljima limenih vozila predstavile brojne auto kuće iz Brodsko-posavske i Požeško slavonske županije. 

Zainteresirani su mogli vidjeti i čuti što sve nude Servis i prodaja Radić – zastupnik za Citroen iz Slavonskog Broda, Autoexpert Slavonski Brod – zastupnik za Peugeot vozila, Auto Will Slavonski Brod – zastupnik za Opel vozila, Auto kuća Herbst iz Slavonskog Broda – zastupnik za KIA Motors vozila, te Vlasta MBK iz Požege kao auto kuća koja se bavi prodajom rabljenih automobila. 

Neka od predstavljenih vozila već su poznata na novogradiškim prometnicama, no neka ipak ne viđamo kod svakoga. To su nova vozila navedenih proizvođača koja su na tržište lansirana unatrag godinu dana.

O kojima se radi, ali i kako je protekao AUTO SHOW,  pogledajte u fotogaleriji, možda upravo Vas zaintrigiraju za kupnju novog limenog ljubimca.

 

no images were found

 

Komentari
Prethodni članakSutra se odazovite dobrovoljnom darivanju krvi
Sljedeći članakPrvčani nezadovoljni stanjem u svom mjestu, prozivaju Gradonačelinka Grgića