Na prijateljskom međunarodnom susretu boksačkih reprezentacija po prvi put za reprezentaciju Hrvatske nastupio je mladi novogradiški boksač Filip Poturović u kategoriji mlađih kadeta do 48 kg. Nažalost, naša reprezentacija je poražena kao i naš boksač Filip na bodove u svom prvom nastupu za Hrvatsku.

Iako je Filip Poturović meč izgubio jednoglasnom odlukom sudaca, kako saznaje trener Hajrudin Patak od našeg izbornika Jure Lozančića, Filip je pružio jedan postojan otpor i samim time dostojno predstavljao boje lijepe naše. Nažalost, njegov trener nije mogao biti uz njega iz poslovnih razloga. Ovim putem zahvaljuju se Gradu Nova Gradiška što je sponzorirao ovaj nastup s 1.000,00 kn.

 

Kako nam je javio trener Hajrudin Patak, Filip i svi ostali mladi boksači treniraju u jako lošim uvjetima. Staru i dotrajalu dvoranu dijele s veteranima i rekreativcima, pa je često njihov trening prekinut ili nekvalitetno odrađen. Ovim putem trener skreće pozornost sportskom savezu i gradu da ubuduće imaju sluha i razumijevanja za ovako nadarene sportaše. Takvi sportaši, ako ništa drugo, zaslužuju u najmanju ruku kvalitetnu dvoranu za održavanje treninga.

 

Od 25. do 28. travnja očekuje ih državno prvenstvo hrvatske u Zadru, gdje osim Filipa Poturovića nastupa i mladi Marko Gospočić kojem je to prvo natjecanje takve vrste. Trener se nada da će naši dečki polučiti dobre rezultate.

Komentari
Prethodni članakU svom stanu držao 129, 8 g marihuane i 60 komada stabljika indijske konoplje
Sljedeći članakPredstavljen Mars moon Fest u Slavonskom Brodu