Prigodnom konferencijom za novinare 23.travnja je predstavljen „Mars moon Fest“, najveći rock festival ove godine, ne samo u Hrvatskoj već i u okruženju, koji će se od 1. do 3.lipnja održati na Poloju.

Trodnevni rock spektakl na naljepšoj hrvatskoj riječnoj plaži jamči vrhunsku zabavu uz koncerte 30-ak rock sastava iz Hrvatske, Srbije i BiH (Let 3, Električni orgazam, Partibrejkers, Urban&4, Pips, Chips & Videoclips, Adastra, Radio Luksemburg, Svadbas, Vatra, Zoran Mišić i bend te 12 demo bendova) i pregršt dodatnih sadržaja (kampiranja, radionice, predavanja, sportska natjecanja, kupanje…).

Prema najavama organizatora, očekuje se dolazak na Poloj dvadesetak tisuća posjetitelja i gostiju iz Hrvatske i susjednih zemalja. Festival ima nultu toleranciju prema svakom obliku nasilja,a glavni sponzor je Osječka pivovara. U promoviranje ovog festivala koji će privući velik broj turista uključila se i gradska Turistička zajednica.
Pozdravljajući predstavnike medija u ime Grada i gradske Turističke zajednice, gradonačelnik Mirko Duspara podsjetio je da je master planom turističkog razvoja grada među tri glavne turističke atrakcije uz Tvrđavu i Ivanu Brlić Mažuranić uvrštena i rijeka Sava.

“Posebno me veseli da se ovaj rock festival locira na najljepšoj riječnoj plaži ne samo u Hrvatskoj već i šire. Grad Slavonski Brod i na ovaj način pokazat će da je grad rocka i nakon nedavnog spomena na Krešu Blaževića ovo je najbolji način da se vratimo u davne sedamdesete kada smo imali rock maratone. Mislim da je ovo dobra prilika i dobar poziv za sve Brođane, ali i goste da dođu, upoznaju grad i okolicu i uživaju u dobrom rocku. Po najavljenim imenima sastava bit će ovo pravi pogodak. Iskoristio bih priliku i kao predsjednik Turističke zajednice pozvao naše ugostitelje i vlasnike smještajnih objekata da se povežu s organizatorom i daju određeni popust ljudima koji će doći izvan granica grada i županije i da time privučemo još više turista u grad Slavonski Brod. Želja mi je da ovaj festival postane tradicija i na tome moramo svi poraditi”, rekao je gradonačelnik Mirko Duspara zaželjevši organizatorima puno uspjeha na 1. Mars moon Festu koji i nazivom asocira na Slavonski Brod (Marsoniju).

Autor: Mars Moon Fest

Komentari
Prethodni članakNovogradiški boksač Filip Poturović nastupio za reprezentaciju
Sljedeći članak“Tjedan dana bez ekrana”