Nakon osam dana glasanja i preko 55 tisuća lajkova odabrani su pobjednici ovogodišnjeg, 3. izbora za Najljepši advent u Hrvatskoj kojega provodi portal Gradonačelnik.hr uz pokroviteljstvo Ministarstva turizma i sporta.

U izboru su sudjelovala čak 64 adventa iz 48 gradova i 16 općina, a njihove slike koje su fanovi podijelili 4.565 puta vidjelo je u ovih osam dana 2.111.868 ljudi.

Najviše lajkova i titulu najljepšega izborili su – u kategoriji velikih gradova Advent u Varaždinukoji je sa osvojenih 7.074 lajkova uvjerljivi pobjednik. U kategoriji velikih gradova, nakon Varaždina koji je osvojio više od sedam tisuća lajkova slijede Bjelovar, Koprivnica, Virovitica i Vukovar.

Advent u Daruvaru Advent u Oroslavju ove su se godine po prvi put prjavili na izbor i trijumfirali u svojim kategorijama. Advent u Daruvaru sa osvojenih 2.690 lajkova pobijedio je u kategoriji srednjih gradova, a slijede ga Vinkovci, Trogir, Nova Gradiška i Đakovo. Oroslavje sa 2.513 lajkova pobjednik je među malim gradovima, a među prvih pet su se svrstali i Otočac, Novi Vinodolski, Županja i Valpovo.

Ninina čarobna shhhuma – Advent u Općini Velika i ove je godine trijumfirala u kategoriji općina sa osvojenih 1.713 lajkova.

Komentari
Prethodni članakDigitalni novčanik
Sljedeći članakUhićena tri počinitelja koji su na širem novogradiškom području oštetili 36 prometnih znakova