Nakon gostujuće utakmice u Rijeci, na za nas uvijek teškom i neugodnom gostovanju kod ekipe ŽOK Drenova, te zaslužene i uvjerljive pobjede sa maksimalnih 3-0 mogu samo zaključiti da igramo puno bolje u gostima nego na vlastitom terenu. A zašto je tako, još nisam shvatio, uz najbolju volju. Tri gostujuće utakmice u proljetnom dijelu natjecanja smo sve odradili jako dobro dok u našoj dvorani kidamo živce i sebi i svima oko nas.

Za razliku od prošle utakmice prije tjedan dana i teškog poraza od 0-3, izgledali smo u terenu ponovo jako motivirano i borbeno, radili smo minimalni broj grešaka i odlično proveli zadatke iz pripreme utakmice na igru u terenu. U prvom setu smo pokazali karakter i ostali čvrsti iako smo spašavali set loptu te dobili set na razliku 28-26. Očito smo se tada i dobro zagrijali jer smo drugi i pogotovo treći set još podigli razinu kvalitete i potpuno zasluženo dobili utakmicu, te osvojili tri boda,ali bitno je i istaći da niti jednog trenutka nismo paničarili, griješili bez veze i da nam je fokus na zadatke bio na 100%.

Kada ovako radimo u terenu, jako teško možemo izgubiti utakmicu, kaže Damir Runjaš trener ŽOK Nova Gradiška

 

Čestitke cijeloj ekipi na pobjedi nakon dugoga puta, ali i upozorenje da ne ponovimo pristup kao nakon prošle gostujuće pobjede na idućoj domaćoj utakmici koju igramo u subotu s početkom u 19,00 sati kada nam u goste dolazi mlada i iznimno motivirana ekipa OK Pule.
Ovoga puta smo, zbog zauzetosti naše dvorane, iznimno domaćini u nama jako dragoj dvorani OŠ Vladimira Nazora u Adžamovcima u kojoj se uvijek osjećamo dobrodošlo uz odlično navijanje i atmosferu, zaključio je trener Runjaš i uputio poziv za subotu kako bi došao veći broj navijača i bio podrška novogradiškim odbojkašicama.

 

Komentari
Prethodni članakPosjet Biblijsko-arheološkom muzeju u Cerniku
Sljedeći članakU Starom Petrovom Selu besplatno predavanje o potporama u poljoprivredi