U tijeku je akcija Hrvatskog Crvenog križa ” Solidarnost na djelu” koju provode sva Društva na području Republike Hrvatske.

Prošlog petka je Mladež Društva “Crvenog križa” Nove Gradiške sudjelovala u akciji prikupljanja novčanih sredstava na području našeg Grada. Akciji su se pridružili učenici obje osnovne škole, novogradiške Gimnazije i Elektrotehničke i ekonomske škole. Po kućanstvima je prikupljeno je 9.642,00 kuna.

Ravnatelj Društva Franjo Pavlović istaknuo je kako je akcija prošla bez ijednog problema na terenu, te se zahvalio svim volonterima, sudionicima akcije. Ravnatelj također zahvaljuje svim donatorima koji su u ovim teškim vrmenima pokazali solidarnost, te kao i uvijek pomogli potrebite.

Iako je u našem Gradu akcija završena, novogradiško Društvo “Crvenog križa” još uvijek provode iste aktivnosti u suradnji s okolnim općinama. Akcija će trajati mjesec dana, te očekuju kao i uvijek dobar odaziv mještana. Napominju, kako volonteri imaju novčane bonove ovjerene pečatom Društva te istaknute oznake Crvenog križa

Komentari
Prethodni članak6. humanitarni koncert Župe Kraljice sv. Krunice
Sljedeći članakDragovoljna predaja oružja za devet mjeseci