U subotu i nedjelju,18.-19. ožujka u Novoj Gradiški, u dvorani Elektrotehničke i ekonomske škole, održat će se dva velika plesna natjecanja: 

Na natjecanju pod nazivom CRO dance challenge će se natjecati plesači s područja Nove Gradiške i Požege, ali i iz Osijeka i Varaždina.

Paralelno će se održati i međunarodno natjecanje: kvalifikacije za DWC – Dance World Cup, na kojem će se za odlazak u Portugal na svjetsko prvenstvo u plesu natjecati plesači iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Makedonije.

Ukupno će na oba dana nastupiti preko 700 natjecatelja. 

Dance World Cup je jedno od najvećih svjetskih natjecanja koje svake godine ugosti preko 100.000 natjecatelja, a u Novoj Gradiški će suditi tri međunarodna suca, među kojima je i poznati Marko Ciboci

Na natjecanjima pleše oko 100 plesača i plesačica iz Nove Gradiške, od kojih su neki prošle godine nastupili u finalu Svjetskog prvenstva koje se prošle godine održalo u Španjolskoj. Ove godine se za finale Svjetskog prvenstva u Portugalu natječe još više novogradiških plesača, pa vas pozivamo da ih dođete podržati.   

Ulaz za oba dana je besplatan, a natjecanje će oba dana biti u terminu 9,00 do -20 sati.

 

Komentari
Prethodni članakČlanovi DVD Ljupina održali godišnju skupštinu: naglasak na radu s mladima
Sljedeći članakEvo kako su jučer vozili vozači s novogradiškog područja