Novogradiščani i žitelji okolnih mjesta ipak će ove godine uživati u čarima klizališta. Kako ističe predsjednica Gradskog vijeća Grada Nova Gradiška i direktorica Turističke zajednice Grada Nova Gradiška Dinka Matijević, ove su godine, ipak odlučili postaviti klizalište i omogućiti najmlađim, ali i svim drugim žiteljima našeg grada i kraja uživanje u zimskim radostima. Novogradiški će se park i ove godine pretvoriti u čarobnu šumu, a na zaleđenim stazama i u brojnim zabavnim sadržajima uživat će, vjerujemo, brojni posjetitelji.

Klizalište će biti otvoreno u subotu, 27. studenog. Svečanost je otvorenja zakazana za 18,30, a i ove godine organizirat će je članovi Dječjeg foruma i Dječjeg gradskog vijeća. Već tradicionalno, u 18,00 sati kod župne crkve Bezgrješnog začeća Blažene Djevice Marije bit će upaljena prva adventska svijeća.

Kako ističe Matijević, u adventskim kućicama smještenim u Gradskom parku posjetitelji će moći uživati u bogatoj gastro i eno ponudi, a petkom, subotom i nedjeljom bit će organizirane i brojne radionice i sadržaji. Naravno, sve u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama.

U svim sadržajima ovogodišnjeg „Adventa u gradu” moći ćemo uživati do 9. siječnja 2022. godine.

 

Komentari
Prethodni članakSičani otkrili spomen ploču svom osnivaču i počasnom predsjedniku Mateju Vidošiću
Sljedeći članak155 novooboljelih osoba od COVID-19 u protekla 24 sata, jedna osoba preminula