Na 2. Saboru Hrvatskih laburista stranke rada, održanom 15. veljače 2015. godine s početkom u 11,00 sati u “L’amour dvorani Zagreb” u Zagrebu, Velimira Škorpika 11a.

Pred petu godišnjicu postojanja koja se obilježava 27. veljače, Laburisti su u nedjelju 15. veljače na Saboru stranke izabrali novo rukovodstvo. Vruće žezlo u nasljeđe od Dragutina Lesara, sadašnjeg šefa Kluba zastupnika primila je Nansi Tireli, a prvi pomoćnici su joj Jaroslav Pecnik i Robert Greblički u svojstvu potpredsjednika, te Damir Hrdas u ulozi tajnika. Izabrani su i novi sastavi središnjih tijela koja će se u vrlo kratkom roku konstituirati i krenuti u nove projektne izazove, naravno samo s jednim ciljem – kreiranjem društva pravedne raspodjele, brige za ljude i brige za zemlju!

Kao delegati Brodsko- posavske županije učestvovali su Vlatko Greiner (član izborne komisije), Dinko Šporčić , Stanisalv Pajdić (član radnog predsjeništva Sabora),

Darko Novoselović i Zoran Popović.

Tajnim glasanjem uz Vlatka Greinera po funkciji u Nacionalno vijeće izabran je Darko Novoselović Vrpolje .

Kandidati iz naše županije izabrani su ostala tijela stranke i to :

Dinko Šporčić Cernik – član suda časti

Jadran Popović Sl.Brod – član nadzornog odbora

Zoran Popović Sl.Brod član statutarne komisije.

Tako su na ovom Saboru laburisti naše županije izabrani u sva tijela stranke, za jedno više nego na prošlom Saboru , što se može ocijeniti kao priznanje dosadašnjem radu našoj podružnici.

 

Komentari
Prethodni članakPoklade su i ludi su dani
Sljedeći članakProvala u zgradu Poglavarstva