Nova Gradiška je od jučer bogatija za novi, vrhunski restoran za sve one koji vole uživati u ukusnoj hrani.

Restoran „New York bar&grill” u Ulici Miroslava Kraljevića u Novoj Gradiški, svečano je svoja vrata otvorio sinoć, a mi smo provjerili i uvjerili se u njegovu kvalitetu.

Dobro poznata ugostiteljska obitelj Dumenčić krenula je u novi poslovni pothvat. Prepoznatljivi stil moderno uređenog restorana oplemenili su nekim novim dodacima i jelima, pa ne sumnjamo kako će se svi zaljubljenici u ukusnu hranu u ovom ugostiteljskom objektu osjećati kao u hedonističkom raju.

– Ono što želimo istaknuti i naglasiti je, prije svega, kvaliteta hrane. Svojim gostima ponudit ćemo vrhunske sastojke i samo probrano meso. Ono što nas izdvaja od ostalih činjenica je da smo jedinstveni u široj gastro okolici po vrhunskim komadima suho dozrele junetine čiju pravu kvalitetu mogu prepoznati samo pravi mesoljupci. Svojim gostima ponudit ćemo široku paletu jela i vjerujemo da će u našem novootvorenom objektu svatko pronaći nešto za sebe. Iznenadite svoje žene, djevojke, obitelji i izvedite ih na ručak ili romantičnu večeru, a uslužno osoblje restorana pobrinut će se za ostalo – ističu.

I dok je većina ugostitelja za vrijeme epidemije koronavirusa tužno sjedila u svojim zatvorenim restoranima, vlasnici novootvorenog restorana „New York bar&grilla“ su to, po hrvatsko ugostiteljstvo zlosretno, vrijeme iskoristili za – novi uzlet. Restoran je temeljito preuređen, dizajnerski ide u red zanimljivijih i uspješnijih unutarnjih uređenja. Naprosto, prostor koji odiše skladom i nenametljivošću, na neki ga se način može definirati kao “Novu Gradišku s pečatom Slavonije“.

Komentari
Prethodni članakOpćini Rešetari još jedan provedbeni europski projekt s Ministarstvom uprave
Sljedeći članakUtvrda Bijela stijena: Arheološko bogatstvo Brodsko posavske županije