Novogradiška Opća bolnica i slavonskobrodski Dom zdravlja preko službene stranice Hrvatskog zavoda za zapošljavanje objavili su oglase za niz raspisanih natječaja za zdravstvene djelatnike.

Dom zdravlja Slavonski Brod traži dva doktora medicine, jednog na određeno, a drugog na neodređeno radno vrijeme za rad u Službi obiteljske odnosno opće medicine. Mjesto rada pozicije ‘za stalno’ je slavonskobrodsko Naselje Podvinje.

Osim toga, Dom zdravlja u potrazi je i za zubnim tehničarem koji mora imati završenu srednju zubotehničku školu, položen stručni ispit te odobrenje odnosno licencu za samostalni rad.

Prvostupnika radiološke tehnologije na neodređeno vrijeme traži Opća bolnica Nova Gradiška, a na određeno im je potreban i laboratorijski tehničar.

Ista je ustanova raspisala još tri natječaja na neodređeno vrijeme – za dijetetičare/jelovničare, medicinske tehničare te kontrolore fakturiranja.

Natječaji za rad u Slavonskom Brodu aktivni su do 15., a u Novoj Gradiški do 17. lipnja, što znači kako svima zainteresiranima za prijavu ne ostaje još puno vremena.

Sve je objavljene oglase za novogradiško područje moguće je pronaći OVDJE.

Izvor: SBPlus
Foto: Ilustracija 

Komentari
Prethodni članakLjetna pozornica Nova Gradiška: Sutra ”Dance Hard with dj Kneža” party
Sljedeći članakKreće gradnja reciklažnog dvorišta „Šagulje – Ivik”