U Općini Nova Kapela sinoć su krenuli s obilježavanjem Dana općine. Da ljudima malo treba da se opuste, pokazao je i sinoćnji koncert Slavonskih Lola i Ivana Zaka, ali i ostalih sudionika ovogodišnje manifestacije obilježavanja Dana općine i blagdana svete Klare.

Niz pozitivnih, dobrih vibracija, pjesama, ples i veselje obilježili su prvu večer obilježavanja važnog datuma u životu svake općine. Dok će u petak proslaviti Dan općine, sa zabavnim programom krenuli su za vikend.

Mještani su uživali u dobroj zabavi, a program je započeo vježbama vatrogasne mladeži, rukometnim turnirom, nogometnom utakmicom, a zatim su utrke konjskih zaprega okupile veći broj mještana i ljubitelja natjecanja.

Zabavna večer započela je na ljetnoj pozornici, a domaćine i goste koji su pristigli iz susjednih općina zabavljale su legendarne Slavonske Lole, dok je odličnim koncertom večer zaključio Ivan Zak.

-“Prekrasan ljetni dan u općini Nova Kapela gdje tradicionalno već niz godina slavimo blagdan zaštitnika općine Nova kapela Sv. Klare i za svakog imamo ponešto. Za par dana ćemo imati svečanu sjednicu kako bi prošli i analizirati rezulatate učinjenoga i najaviti nove planove. Danas odmaramo, uživamo u druženju s dragim ljudima. Sve je lijepo, jako smo zadovoljni kako protiče druženje, zahvaljujem svima koji su sudjelovali u organizaciji. Večeras uživamo u koncertu Sl. Lola i Ivana Zaka” – izjavio je načelnik Ivan Šmit.

Kako je bilo pogledajte u video i foto galeriji ispod.

Komentari
Prethodni članakIstraživanje: EU turisti o hrvatskoj turističkoj sezoni – Ovog ljeta Hrvatska je apsolutni hit, ali…
Sljedeći članakNovogradiško Glazbeno Ljeto 2022. najveći domaći open air festival event u Hrvatskoj