U subotu 8. veljače u Društvenom domu u Novoj Kapeli održat će se 24. smotra folklora „Županija igra i pjeva” te izbor najljepše djevojke i snaše Brodsko posavske županije koju i ove godine organiziraju članovi KUD-a „Radinje” Siče uz potporu Općine Nova Kapela.

I ove godine upriličili su bogat foklorni program u kojemu će nastupiti članovi kulturno umjetničkih društava „Obreška” iz Donje Obreške, „Petar Zrinski” Vrbovec, „Luka Ilić Oriovčanin” iz Oriovca i  Umjetničko kulturno umjetničko društvo „Biđani” Bicko Selo.

Posebno iznenađenje večeri i ove godine bit će izbor najljepše djevojke i snaše Brodsko posavske županije u narodnoj nošnji u dobi od 18 do 45 godina koje će i ove godine pratiti „Trenkovi panduri”. I ove godine bit će posebno svečano, kao i svih proteklih, stoga vas pozivaju da svakako dođete.

Smotra će početi u 18,00 sati, ulaz dobrovoljni prilog.

– Dođite u subotu, 8. veljače na 24. smotru foklora „Županija igra i pjeva”, uživajte u ljepoti i običajima naše Slavonije – pozivaju vas organizatori, Kulturno umjetničko društvo „Radinje” Siče.

Komentari
Prethodni članakKrenule pripreme za najluđe dane u godini: Pokladne skupine, prijavite se!
Sljedeći članakIndustrijski park traži djelatnike, evo koje…