U organizaciji Turističke zajednice, Grada Nova Gradiška i Društva Naša djeca Nova Gradiška od 22. do 25. veljače u Novoj Gradiški održat će se još jedni „Pokladni dani u Novoj Gradiški”.

Sve će krenuti u subotu, 22. veljače dječjom pokladnom povorkom koja će krenuti u 11,00 sati ispred gradske Osnovne škole „Mato Lovrak”, a u 12,00 sati počet će predstavljanje pokladnih skupina i predaja ključeva dječjem pokladnom gradonačelniku.

Velika pokladna povorka bit će u nedjelju, 23. veljače. Okupljanje je u 12,00 sati, dok će od 16,00 sati uslijediti predstavljanje pokladnih skupina.

Pokladna zabava i ove će se godine održati u šatoru na središnjem gradskom trgu, a sve nazočne će zabavljati „Vagabundo bend”.

U utorak, 25. veljače u organizaciji „Malčanskih mačkara” od 15,00 sati uslijedit će tradicionalno spaljivanje pokladne lutke, našega Rade koji će i ove godine „platiti” za sve loše što je iza nas.

Za pokladne skupine i ove su godine organizirane bogate nagrade, stoga sve zainteresirane iz Turističke zajednice pozivaju da se jave što prije.

 

Komentari