Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška su dana 2. lipnja oko 19:40 sati postupali u Novoj Gradiški zbog dojave o narušavanju javnog reda i mira. Naime, policijski službenici su zatekli dvojicu muškaraca u dobi od 61 i 63 godine kako se na ulici prepiru i vrijeđaju, te je jedan u ruci držao sjekiru, a drugi metalnu lajsnu. U događaju nije bilo ozlijeđenih osoba. Alkotestiranjem je utvrđeno da je 61-godišnjak pod utjecajem alkohola od 2,26 promila, a 63-godišnjak od 0,26 promila. Policijski službenici su priveli dvojac u prostorije policije i podnijeli optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Uhićeni 63-godišnjak je priveden na Općinski sud u Slavonskom Brodu, Stalna služba u Novoj Gradiški, gdje je proveden prekršajni postupak.
Proglašen je krivim i izrečena mu je novčana kazna u iznosu od 130,00 eura i kazna zatvora od 10 deset dana. Također je i 61-godišnjak priveden na sud koji ga je kaznio sa 430,00 eura.

Foto: ilustracija MUPBPŽ

Komentari
Prethodni članakSjednica Gradskog vijeća: Zašto plaćamo skuplju vodu, koji nas projekti očekuju, što je realizirano…
Sljedeći članakOsnovna škola “Matija Gubec” Cernik postala Code Week škola