Ogranak Matice hrvatske u našem gradu već 20 godina na kraju svake školske godine dodjeljuje nagrade najboljim učenicima osnovnih i srednjih škola novogradiškoga kraja.

Ove je godine ta svečanost dodjele održana u prostoru Turističke zajednice. OŠ ”Mato Lovrak” predstavljala su dva vrijedna momka – Domagoj Ivanišević, odličan učenik uzornog vladanja iz 8. a razreda, sudionik brojnih školskih i županijskih natjecanja, član vjeronaučne skupine koja se i ove godine plasirala na državno natjecanje i Luka Žeruk, odličan učenik uzornog vladanja iz 8. b razreda, sudionik brojnih natjecanja, ali i svih školskih priredbi i događanja tijekom svoga školovanja. Program je vodila predsjednica Ogranka prof. Vjekoslava Bagarić, a nagrade im je u prisustvu razrednice 8. razreda Helene Barišić i roditelja dodijelio tajnik Matice hrvatske dr. Dražen Oršulić, stoji na stranicama OŠ ”Mato Lovrak”.

 

 

 

 

 

 

 

Zadovoljstvo su iskazali i tekstom u nastavku. 

– Kako zaista vrijedi ona naša: „Jednom Lovrakovac, uvijek Lovrakovac!“ i kako su naši učenici svojom marljivošću i odgovornošću prepoznatljivi i u drugim školama u koje ih život i odabir odvedu, govori i činjenica da su svi odabrani predstavnici gradskih srednjih škola – Lovrakovci. Ponosni smo i na ove mlade ljude: Anu i Saru Ćepić (iz Gimnazije Nova Gradiška), Filipa Wirtha i Martinu Štefanac (iz Elektrotehničke i ekonomske škole Nova Gradiška) i Magdalenu Dubinko i Kristijana Đurđevića (iz Industrijsko-obrtničke škole Nova Gradiška) – poručuju iz škole 

 

 

 

Komentari
Prethodni članakGrađani, oprez: Ako podižete novac na bankomatu čekaju vas promjene
Sljedeći članakNG PLUS za nezaposlene: Prvi dojmovi s edukacija za kuhara