Stara poslovica kaže da je pas najbolji čovjekov prijatelj. Za mnoge obitelji psi su puno više od kućnih ljubimaca i predstavljaju puno radosti i veselja. Bezuvjetna ljubav koju psi pružaju svojim vlasnicima ne može se opisati niti izmjeriti, a njihova požrtvovnost i lojalnost također su neupitni.

Sasvim je logično stoga da i ljudi koji posjeduju pse brinu o svojim ljubimcima i da žele da im oni budu sretni, zdravi, ali i lijepi.  Nažalost, ubrzani tempo života ponekad ljudima baš i ne dopušta da svojim ljubimcima posvete puno vremena, osim za šetnju i igru. Češljanje i uređivanje nekako uvijek odgađaju, da bi na kraju tražili profesionalnu uslugu.

Sada tu uslugu možete naći u salonu za pse “Fancy dog” koji je svečano otvoren jučer, a nalazi se u Vinogradskoj ulici 53, u Novoj Gradiški. 

U ponudi salona je sve vezano za njegu pasa: kupanje, češljanje, šišanje, rezanje noktiju, čišćenje očiju, njegu ušiju, trimanje kratkodlakih pasa i čišćenje analnih žlijezda.  Dovedite svoje pse u salon koji odiše toplinom, a dočekat će vas uvijek nasmijana vlasnica Anamarija Bičanić.

Ono nešto zbog čega ćete također biti sretni, je da psi nisu istraumatizirani nakon tretmana. Vlasnica je dosljedna kod svojih odluka da sa psima postupa nježno i što više pokušava umanjiti stres kod pasa koji se izrazito boje. 

Komentari
Prethodni članak”B kao bol” krasi novogradiški Dom kulture
Sljedeći članakUspješno proveden projekt „Job club – Centar jednakih mogućnosti”