U siječnju 2021. godine u sklopu projekta Podrška po mjeri korisnika pokrenuta je nova usluga savjetovanja i pružanja psihosocijalne podrške osobama s problemima mentalnog zdravlja i njihovih obitelji. Usluge su namijenjene punoljetnim osobama s problemima mentalnog zdravlja i članovima njihovih obitelji s područja Brodsko-posavske županije, a provode se u domu korisnika. Provoditelj usluge je Dijana Rac, psihologinja.

Zainteresirani se mogu prijaviti na broj +385 91 532 23 33 ili na adresu elektroničke pošte [email protected].

Projekt Podrška po mjeri korisnika (Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava broj UP.02.2.2.06.0260) provode Dom za odrasle osobe Vila Maria, Dom za odrasle osobe Ljeskovica, Dom za odrasle osobe Lobor – grad, Dom za odrasle osobe Motovun, Udruga za unaprjeđenje mentalnog zdravlja „Vrapčići“ i Institut za razvoj tržišta rada.

Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava potpisan je 1. srpnja 2020. godine između Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje te Doma za odrasle osobe Vila Maria.

Projekt vrijedan 1.467.567,42kn financiran je iz Europskog socijalnog fonda te je ukupna vrijednost projekta jednaka iznosu bespovratnih sredstava. Projekt traje 21 mjesec odnosno do 31. ožujka 2022. godine.

Foto: Ilustracija/Internet

Komentari
Prethodni članakOpćina Staro Petrovo Selo: Organizirane kreativne radionice za starije žitelje općine
Sljedeći članakUčenici i studenti imaju pravo na novčanu naknadu za besplatne udžbenike: Što vam sve treba