Za oprostiti se od četiri (nekima i više) godine srednjoškolskog obrazovanja nije dovoljno jedan dan.

Novogradiškim maturantima nastava službeno završava u utorak, nakon nje će otplesati zajedno s maturantima diljem svijeta tradicionalni ples Quadrillu.  No prije Quadrille, naše maturante očekuju 4 dana lude zabave, dobrog provoda, pjesme, plesa druženja i opraštanja od omiljenih ili ne tako omiljenih im profesora, suučenika, školskih učionica i klupa, ploča i e-dnevnika. 

Prije završnih priprema za državnu maturu, valja se opustiti. Tako će od danas pa do utorka naši maturanti pustiti mozak na pašu kako u svojoj vlastitoj organizaciji (što se tiče izbora kostima, glazbe, ića i pića), tako i u organizaciji Grada Nova Gradiška koji je i ovu godinu za maturante pripremio mjesto boravišta Ljetnu pozornicu na kojoj će se interno družiti u ponedjeljak i utorak .

Danas maturanti kreću s pokazivanjem kostima, večeras ako žele partijaju na Ljetnoj pozornici uz Unimogs bend, sutra na Ljetnoj mogu uživati uz Dj. Ray- Jay, nedjelju će nadamo se iskoristiti za odmor, ponedjeljak je dan za oproštajku od škole i profesora, slikanje milenijske fotografije, utorak za Quadrillu, a oba dana će  zaokružiti druženja na Ljetnoj pozornici.

Ps. Jest da su narednih dana maturanti glavne face našega grada,no na Ljetnu pozornicu danas i sutra dobrodošli su svi, a ulaz je besplatan! 😉 

no images were found

Komentari