Neazboravan sportski događaj  dogodit će se u  nedjelju 24. siječnja 2016.  kada se odigrava finale Malonogomentne  zimske lige  “SLOGA” 2015./2016. 

Cijeli spektakl počinje u 15,00 sati utakmicama pionira za 3. i 1. mjesto.  U revijalnom dijelu odmjerit će snage NK SLOGA I NK MLADOST Cernik.

Svoje nogometno umijeće pokazat će, osim naših nogometnih ekipa i političari Brodsko – posavske županije, a uvertiru u samo finale odigrat će hrvatski reprezentativci NK DINAMO i NK OSIJEK.

 Igor Bišćan, Tomislav Šokota, Silvio Marić, Dario Šimić, Marko Babić samo su neka od imena naših vatrenih koje ćemo imati priliku gledati u nedjelju u sportsko školskoj dvorani Elektrotehničko ekonomske škole u Novoj Gradiški.

Podsjetimo za 3. mjesto igraju KOCKA I MOBY DICK, a finalnu utakmicu igraju najbolji od najboljih i bez obzira tko od njih pobjedio zaista su najbolji i jedni i drugi, ekipa RUBIKON borit će se protiv ekipe CARPE DIEMA.

Osim što ćete imati priliku slušati, vidjeti fotografije, tonske zapise, cijeli nogometni spektakl odradit će za vas  na Radiju Nova Gradiška i putem videa, tako da ćete utakmice moći i odgledati. Stoga, uvjek, provjereno Vaši – radijski pokrovitelji još jednog sportskog događanja u našem gradu.

U prilogu, redosljed utakmica.

RASPORED UTAKMICA MNL SLOGA

Komentari
Prethodni članak16 djevojaka i snaša natjecat će se na izboru najljepše Šokice u Novoj Kapeli
Sljedeći članakStudenti pozor: Županija raspisala natječaj za stipendiranje