MŽNL Slavonije i Baranje: 30.kolo

Sloga(NG)-Hajduk(Pakrac): 1-1(1-0), Strijelci:1-0 Severović(27), 1-1 I.Kovačević(54)

U obostranoj otvorenoj i pravoj natjecateljskoj utakmici momčadi “Sloge” i “Hajduka” podijelili su bodove. Cijeli susret obilovao je dobrim akcijama i s jedne i s druge strane unatoč vrućem i sparnom vremenu. Gosti su prvi zaprijetili u 6. minuti slobodnim udarcem Kovačevića sa 20 metara. Domaćini su u 9. i 14. minuti preko D.Bungića i Bokana imali priliku  za  ostvariti vodstvo ali siguran u obrani je bio vratar Zanetti. U 27. minuti NK “Sloga” je povela. Na centaršut Ivanovića, Severović glavom pogađa protivnički gol. Još jedna zapažena akcija odvila se pred  kraj 1.poluvremena kada snažan šut Severovića gostujući vratar odbija u korner.

Na početku 2. poluvremena gosti su izjednačili. Loptu je poveo Jirasek i dodao Kovačeviću, koji sa 10 metara pogađa vratarev desni kut. Domaći nogometaši i u drugom poluvremenu imali su priliku  preko Lukšića i Blazine povećati rezultat, ali su bili neprecizni. Gosti su u 80. minuti opasno zaprijetili preko Jiraseka, no ovoga puta siguran je bio domaći vratar Kao. Do kraja susreta nogometaši Sloge vršili su pritisak na gostujući gol, ali rezultat se nije mijenjao.

Valja napomenuti da bez obzira na ishod posljednje utakmice lige, NK “Sloga” zauzela je drugo mjesto na tablici MŽNL Slavonije i Baranje. Čestitke našim “Slogašima”!

 

Sloga: Kao, D.Bungić, Kulundžić(Blazina), Kašljević, Bokan(Kovačević), Ivanović,

Matej Vlaović, Mario Vlaović(Matijević), Severović, F.Bungić(Lukšić), Jović

Trener:Ivo Babić

Hajduk: Zanetti, Luksetić ,Šugić, Prohaska, Kovačević, Jirasek(Vuić), Popović,

Giacometti, Lesičak(Stokić), Dietzman(V.Svjetličić), Krenek(I,Svjetličić)

Trener:Viktor Trbara

1

2

3 4

5

6

7

8

9

10 11

12

13

14

15

16

17

no images were found

Komentari
Prethodni članak“Svi smo uz tebe Hrva 2” – Pobjednici turnira ekipa “Malo Kasnimo” (FOTO GALERIJA)
Sljedeći članak11. lipnja 1949. – Ubijen Andrija Hebrang stariji