U organizaciji Košarkaškog kluba “STRMAC” jučer je s početkom u 10 sati na prostoru Športsko-rekreacijskog centra “Ivo Petranović” počeo drugi Streetball turnir pod nazivom “Svi smo uz tebe Hrva II”.
Turnir je to humanitarne naravi s kojega će sva prikupljena sredstva biti namijenjena za liječenje njihovog prijatelja i člana Hrvoja Modrića.
Turnir je prigodnim govorom otvorio gradonačelnik Nove Gradiške Vinko Grgić.

U Finalu turnira “SVI SMO UZ TEBE HRVA 2” pobjednici su ekipa “MALO KASNIMO” u finalu svladala KK “STRMAC” sa 21:15.

2
 
3
 
1

Na turniru sudjeluje 14 ekipa:
“POSTAJA GRANIČNE POLICIJE STARA GRADIŠKA”, “VELEUČILIŠTE POŽEGA”, “PROMILI”, “JURICINA EKIPA”, “ALFA LUX”, “KK “STRMAC””, “HOTEL “KRALJ TOMISLAV””, “KK “STRMAC” JUNIORI”, “GRADSKO POGLAVARSTVO”, “MALO KASNIMO”, “NG 86”, “FLYING MOUSES”, “VULETIĆ IVICA & CO.” i “POLICE CREW”
Više o samoj svrsi i organizaciji turnira doznajemo od Matee Modrić, sestre Hrvoja Modrića.
– Imamo tendenciju da ovo postane jedan tradicionalni turnir koji će se održavati svake godine. Prikupljati ćemo novčana sredstva za mog starijeg brata. Sredstva su namijenjena za troškove rehabilitacije u privatnoj Poliklinici “Glavić” u Zagrebu. To je jedina Poliklinika u Hrvatskoj koja ima uređaje za fizikalnu rehabilitaciju koji se koriste robotima. Sve terapije se plaćaju, a troškove liječenja ćemo znati tek kada Hrvoje krene s terapijama.
Preostali iznos novaca, ako skupimo dovoljno, ide u fond za kupnju automobila koji će biti prilagođen Hrvoju da može ući sa kolicima, ići na terapije i lakše se prevozit. – istaknula je Matea Modrić.
Uz košarkaške utakmice, posjetitelji u središnjoj gradskoj Ulici slavonskih graničara mogli su dopodne kupiti i tombolu.
U večernjim satima na ljetnoj pozornici nastupili su koncert “Kandžija i Gole žene”, Bruto Geto i dj D – Gree. Prvi tonovi počeli su oko 20,30 h.  

GALERIJA FINALA:

NASLOVNA

Komentari
Prethodni članakHPS “Slavča” i pjesnici KLD-a Rešetari: Još jedna uspješna “Lipanjska večer” / photo
Sljedeći članakNK “Sloga” remizirala u zadnjem kolu MŽNL Slavonije i Baranje (FOTO GALERIJA)