Veselo, raspjevano, puno dobrih vibracija, riječi su kojima se može opisati još jedna tamburaško zabavna večer 24. “Novogradiškog glazbenog ljeta”.

Uoči središnjih glazbenih sadržaja na glavnoj pozornici “Novogradiškog glazbenog ljeta” upriličeno je i svečano otvorenje, na kojem su su bili prisutni Predsjednica Gradskog vijeća Ljepša Rakas Vujčić, gradonačelnik sa zamjenicima. Sve prisutne građane, goste i putnike namjernike pozdravili su direktorica novogradiške Turističke zajednice Dinka Matijević i gradonačelnik Vinko Grgić.

24. NGLjeto otvorio je gradonačelnik Vinko Grgić pohvalivši ovu desetljećima dugu manifestaciju glazbe, kulture, sporta i zabave, te je poželio posjetiteljima i dragim gostima dobrodošlicu u Novu Gradišku i uživanje u bogatom programu ovog višednevnog festivala. 

Uslijedila je potom cijela plejada glazbenih nastupa koja je započela domaćim Tamburaškim sastavom RUBATO  koji je zagrijao publiku za dolazak najpoznatijih slavonskobrodskih tamburaša okupljenih u TS BERDE BAND. Sljedeći tamburaški sastav, poznat po glazbenoj fuziji s dalmatinskim klapama TS BOSUTSKI BEĆARI raspjevali su središnji gradski trg hitovima koje znaju sve generacije. 

Nešto poslije ponoći, na sceni se pridružila najpozitivnija hrvatska pjevačica MAJA ŠUPUT koja je do dugo u noć zabavljala okupljene, i novogradiškoj publici dokazala uzrečicu kojom se vodi da je ”Maja do jaja”. 

Četvrta i “najudarnija” večer  #NGljeto2019 održava se danas i vezana je za zabavnu glazbu.
 
Prvi na sceni nastupaju LJUBAVNICI, zagrebački band koji je u kratkom vremenu stekao veliku popularnost svojim hitovima.
Veliko finale večeri je rezervirano za jednu od najvećih zvijezda s ovih prostora, jednog i neponovljivog ŽELJKA JOKSIMOVIĆA, koji će sa svojim bandom priuštiti nezaboravnu večer za sve posjetitelje!
 
Vidimo se i večeras! 
 
Komentari
Prethodni članakDok je trajala fešta na NG ljetu, u neposrednoj blizini pozornice zapalio se kamion / foto
Sljedeći članakVeselo i raspjevano u Vrbju: Održana još jedna večer folklora „Rokovo“ / foto