Novogradiško glazbeno ljeto 2019.  jedna je od najvećih ljetnih manifestacija u Slavoniji , koja privlači veliki broj posjetitelja iz svih krajeva Hrvatske i inozemstva.
 
Ove godine manifestacija je produžena za jedan dan, te počinje od srijede 14. kolovoza i traje sve do nedjelje 18. kolovoza.
 
Punih pet dana ispunjenih raznovrsnim programom za sve uzraste i ukuse. Osim koncerata vrhunskih glazbenika, pripremljena je i raznovrsna gastro ponuda, dječji kutak i festival te zabavni programi za sve uzraste.  
 
Četvrta i “najudarnija” večer  #NGljeto2019 održava se u subotu 17. kolovoza i vezana je za zabavnu glazbu.
 
Prvi na sceni nastupaju LJUBAVNICI, zagrebački band koji je u kratkom vremenu stekao veliku popularnost svojim hitovima.
Veliko finale večeri je rezervirano za jednu od najvećih zvijezda s ovih prostora, jednog i neponovljivog ŽELJKA JOKSIMOVIĆA, koji će sa svojim bandom priuštiti nezaboravnu večer za sve posjetitelje!
 
Željko Joksimović rođen je 20.04.1972. godine u Beogradu. Godine odrastanja i školovanja vezuju ga za Valjevo, mjesto iz koga je odlazio da se iskuša u svijetu glazbe i u njega se uvijek vraćao kao pobjednik. U prilog ovome ide i činjenica da je s dvanaest godina postao pobjednik prestižnog glazbenog festivala u Parizu s koga je ponio titulu Prva harmonika Europe. Sudjelovao je više puta na uglednom natjecanju Eurosong, što kao izvođač, što kao autor te je redovito osvajao visoko pozicionirana mjesta, a vrhunac karijere je bilo osvajanje drugog mjesta s bezvremenskim hitom “Lane moje”. Surađivao je sa svim poznatijim izvođačima među kojima se ističe ime pokojnog Toše Proeskog i Tonija Cetinskog.
 
 
 
Komentari
Prethodni članakU ritmu jazza počelo 24. Novogradiško glazbeno ljeto
Sljedeći članakU novogradiškom parku otvoren 5. po redu BOŠNJAK CRAFTiNG