U suradnji s Ministarstvom za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Novogradiška udruga za promicanje lokalne uprave i samouprave NG PLUS u okviru poziva na dodjelu bespovratnih sredstava ”Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina” provodi projekt ”Razvoj socijalnog kapitala lokalne zajednice”. 

Kroz projekt, osim verificiranih programa osposobljavanja provodimo i soft skills edukacije. Prvi krug od četiri edukacije priveli smo kraju protekli mjesec, a prošli tjedan, od ponedjeljka do petka počeli smo s provedbom novog kruga edukacija.

Naime, prva na redu ovoga puta bile je edukacija ”Mogućnosti zapošljavanja i pokretanja posla”, gdje je voditeljica iste bila Helena Sedlaček, a osam korisnika projekta učilo je i nadograđivalo svoje znanje koje će im, kako kažu, koristiti u budućnosti.

Do kraja projekta očekuju nas još tri soft skills edukacije: ”Jačanje komunikacijskih i prezentacijskih vještina”, zatim ”Pisanje CV-a i molbe za posao” i na kraju ”Učinkovito traženje posla i prikupljanje informacija o tržištu rada”. 

Slobodni ste, ako zadovoljavate uvjete, priključiti se edukacijama.

Dakle, pozivamo sve dugotrajno nezaposlene osobe:

  • mlade do 29 godina, prijavljeni u evidenciji HZZ 6 i više mjeseci
  • osobe starije od 30 godina, prijavljeni u evidenciji HZZ 12 i više mjeseci
  • dugotrajno nezaposlene osobe koje nisu prijavljene u evidenciji HZZ (koje aktivno traže posao i raspoložive su za rad)
  • osobe s invaliditetom

da se priključe provedbi projekta ”Razvoj socijalnog kapitala lokalne zajednice”.

Javiti nam se možete putem e-maila [email protected] 

Projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa: Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., u iznosu od 599.780,00 kuna sa stopostotnim financiranjem iz EU sredstava.

Komentari
Prethodni članakGradonačelnik Vinko Grgić preuzeo vlast: Moja gradonačelnička plaća ići će braniteljima i studentima
Sljedeći članakTjedan Hrvatske vojske – brojne aktivnosti u vojarnama povodom 30. obljetnice HV-a