U suradnji s Ministarstvom za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Novogradiška udruga za promicanje lokalne uprave i samouprave NG PLUS u okviru poziva na dodjelu bespovratnih sredstava ”Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina” provodi projekt ”Razvoj socijalnog kapitala lokalne zajednice”.

Kroz projekt, osim verificiranih programa osposobljavanja provodimo i soft skills edukacije, a dvije od četiri smo već proveli.

Prva edukacija bila je ”Mogućnosti zapošljavanja i pokretanja posla”, nakon toga uslijedile su edukacije ”Jačanje komunikacijskih i prezentacijskih vještina”, ”Pisanje CV-a i molbe za posao”, preostala nam je još jedna, naziva ”Učinkovito traženje posla i prikupljanje informacija o tržištu rada”.

Naime, danas započinjemo s edukacijom koja će trajati pet dana, a održat ćemo ju u POU AMC Nova Gradiška.

Voditeljica edukacije je Nikolina Jureković koja će našim korisnicima tijekom ovih pet dana približiti tržište rada i mogućnosti koje ono pruža.

Korisnicima želimo puno uspjeha!

Projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa: Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., u iznosu od 599.780,00 kuna sa stopostotnim financiranjem iz EU sredstava.

Komentari
Prethodni članakOdržani drežnički susreti: I ove godine zaigralo se „Kolo na medanu” / foto
Sljedeći članakOdržana fišijada u organizaciji Moto kluba Slavonija